Vær selv med til håndboldstævner

Der er intet, der holder dig fra at deltage i et håndboldstævne selv. Du er mere end velkommen til at troppe op som tilskuer. Det koster ikke noget at komme ind til et håndboldstævne – det er kun de professionelle kampe, der tager entré som udgangspunkt.

Du kan også selv vælge at melde dig ind i en håndboldklub, så du selv har chancen for at deltage i et stævne med mulighed for at vinde det sammen med dit nye hold. Det er utroligt sjovt at være med til stævner, og du vil komme til at elske det i løbet af ingen tid.

Masser af stævner landet over

Det er ikke kun i bestemte dele af landet, du kan finde håndboldstævner. Det er arrangementer, der finder sted over hele landet – uden undtagelse. Derfor er der også rigtig gode muligheder for, at hvis du melder dig ind i en håndboldklub, vil der være rigtig mange stævner, som dit lokale hold kan deltage i.

Selvfølgelig vil der også være ligakampe, hvor der er en enkelt kamp hver weekend. Men til et stævne skal der kåres en vinder, når dagen er omme, og derfor er stævner generelt bare mere intense sammenlignet med de almindelige håndboldkampe, som du måske har været ude at se.

Hold øje med stævner nær dig

Hvis du er interesseret i det, har du rent faktisk mulighed for at holde øje med håndboldstævner nær dig. Der er flere hjemmesider, der holder styr på alle de stævner, der er rundt omkring i landet. Det gør det nemt for dig at finde frem til et stævne i nærheden af din bopæl, hvis du gerne vil overvære et stævne.

Igen, der er ikke noget, der forhindrer dig i at møde op som tilskuer til en kamp, så hvis du gerne lige vil se det an først, kan det være en god måde at gøre det på, inden du eventuelt selv starter i en håndboldklub.